Putkistojärjestelmien asennus ja hitsaus teollisuuden tarpeisiin Vantaalta

Solomon Oy asentaa korkean luokan ja kovien vaatimusten putkistojärjestelmät. Työkohteitamme ja asiakkaitamme ovat ensisijaisesti energialaitokset sekä teollisuusyritykset, jotka tarvitsevat huipputason suorituskykyä putkistojärjestelmiltään. Tutustu putkistojärjestelmien asennukseen tarkemmin. Voit myös kysyä lisätietoa palveluistamme.

Tiedustele asennuspalveluistamme

Asennamme teollisuuden putkistojärjestelmät laadusta tinkimättä

Teemme putkihitsaus- ja asennustöitä pääasiassa eri teollisuuslaitoksissa ja voimalaitoksilla. Teollisuuden käytössä olevat putkistojärjestelmät ovat tavallista haastavampia työkohteita kovien laatu- ja suoritusvaatimusten takia. Normaalit hitsausmenetelmät ja laatustandardit eivät riitä vastaamaan teollisuuden korkeisiin suoritusvaatimuksiin. Korkeapaineella ja äärimmäisissä olosuhteissa toimivat putkijärjestelmät vaativat näin ollen erityistä asiantuntemusta.

Me Solomon Oy:llä tunnemme teollisuuden ja energia-alan kovat vaatimukset ja standardit. Teemme monimutkaisetkin putkistojärjestelmien asennustyöt laatutietoisella ja tarkalla otteella. Kokeneiden työntekijöiden käsissä tehdyt hitsaustyöt ja asennuspalvelut ovat erikoisalaamme, joiden tuella suomalaiset teollisuusyritykset ovat jatkaneet toimintaansa häiriöittä jo vuosien ajan.

laatutyötä

Luotamme työssämme vahvasti kotimaiseen laatuun. Käytämme esimerkiksi hitsaustöissä laadukkaita kotimaisia Kempin hitsausvälineitä siistin ja pitävän hitsaussauman takaamiseksi.

Yhteistyömme johtavien laitevalmistajien, putkistovalmistajien ja metallialan yritysten kanssa on tuonut meille paljon positiivista kokemusta. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa tuotamme parasta mahdollista laatua putkistojen parissa. Tärkeitä kumppaneitamme ovat mm. Neste Engineering Solution, Andritz, Valmet, Nordic Power Service, SKM Service.

Asennustöiden lisäksi yhteistyömme ulottuu valvontaan ja laatudokumentointiin. Tutustu laatuvalvonnan palveluihimme linkin kautta.

Valvonta & laatudokumentointi

Teemme myös huoltotyötä

Putkistojärjestelmien asennus- ja hitsaustöiden lisäksi teemme putkistojärjestelmien huoltotöitä. Säännöllisellä huollolla ylläpidetään raskaassa käytössä olevien putkien toimintakykyä ja elinikää. Tunnemme onneksi erilaisten putkijärjestelmien huoltovaatimukset erittäin hyvin.

Teemme putkistojen huoltotyöt samalla asiantuntevalla otteella kuin asennuksiakin. Kysy meiltä tarkemmin huoltotöiden yksityiskohdista ja huoltosopimuksen solmimisesta. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin arkisin työaikoina. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

  • Fortum
  • IIW
  • Kraftanlagen München
  • UPM The Biofore Company
  • Metsä
  • Naturkraft
  • SHY FSF
  • Siemens
  • TVO
  • YIT