SOLOMON OY VALVOO PUTKISTOJÄRJESTELMIÄ JA TEKEE LAATUDOKUMENTOINTIA

Tarjoamme myös konsultointipalveluita teollisuuden ja voimalaitosten putkistojärjestelmiin liittyvissä asioissa. Meidän kanssamme voit sopia esimerkiksi jatkuvasta valvonnasta ja hankkia ammattilaisiltamme laatudokumentointia putkistojen ylläpitämiseksi sekä niiden kunnon ja toimivuuden seuraamiseksi. Konsultointipalvelumme ovat saatavilla toimipaikassamme Vantaalla, mutta myös kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti palvelemme valvonta- ja laatudokumentoinnin osalta myös muualla Euroopassa.

Jätä yhteystietosi ja tilaa laadunvalvonnan palvelut!

VALVONTA TAKAA JÄRJESTELMIEN TOIMINTAKYKYÄ

Asianmukainen valvonta on elintärkeä osa minkä tahansa voimalaitoksen tai teollisuuslaitoksen toimintaa. Ilman jatkuvaa valvontaa on mahdollista, että väärin kalibroitu tai ylläpidetty putkistojärjestelmä rikkoutuu tai sen toimintakyky heikentyy käytössä ajan myötä. Korkean rasituksen alaisena olevat putkistojärjestelmät vaativat näin ollen säännöllistä valvontaa ja huoltoa pysyäkseen parhaassa mahdollisessa tilassa.

 

Tarjoamme jatkuvaa laatuvalvontaa asiakkaidemme putkistojärjestelmien toiminnan ja kunnon seuraamiseksi. Ammattilaiset vastaavat tarvittaessa yrityksissä kaikesta - aina huollosta asianmukaiseen valvontaan ja laatudokumentointiin. Keskustelemme mielellämme tarkemmin valvonnan yksityiskohdista ja autamme tarvittaessa, jos järjestelmänne kaipaavat esimerkiksi huoltotoimenpiteitä. Kanssamme on helppoa ja joustavaa solmia jatkuvan valvontapalvelun tilaamisesta yrityksen putkistojärjestelmän kunnon seuraamiseksi. Sopimuksen solmiminen onnistuu myös yksittäispalveluna, jos asiakkaamme tarvitsee vain putkistojen valvontaa.

Laatudokumentointi

Tarkka ja ammattimaisesti tehty laatudokumentointi on luonnollinen jatko perusteelliselle huollolle tai valvonnalle. Ylläpitämällä tarkkaa ja ajantasaista dokumentaatiota yrityksen putkistojärjestelmän kunnosta ja aikaisemmin tehdyistä toimenpiteistä on yrityksen kuin yrityksen helppoa pitää silmällä putkiston kuntoa ja huoltoaikataulua. Näin huollot ja ylläpidot saadaan tehtyä tarkasti ja aina aikataulussa, olemassa olevia dokumentteja hyväksi käyttäen. 


Puutteellinen dokumentaatio voi johtaa tarpeettomiin ongelmiin ja epävarmoihin tilanteisiin. Tästä syystä dokumentaatio on paras jättää ammattilaisten hoidettavaksi.

Kokonaisvaltaista palvelua

Suhtaudumme asiakkaidemme tarpeisiin aina kokonaisuutena. Kokemuksella ja asiantuntemuksella pystymme vastaamaan kaikkiin nykyaikaisten putkistojärjestelmien vaatimuksiin tehokkaasti ja asiakkaan tarpeita noudattaen. Ajattelemme, että valvonnan ja laatudokumentoinnin palvelut kannattaa hankkia kokonaisuutena, joka toimii juuri tiettyjen yritysten ja voimalaitosten tarpeisiin. Tällä tavalla pystymme pitämään huolta yrityksen tai voimalaitoksen putkistojärjestelmän kunnosta yhdellä sopimuksella – ja aina laadukkaasti sekä tehokkaasti työskennellen.